Viktigast för mig - frihet!

Frihet att få göra det som min kropp i stunden längtar efter. Frihet att intuitivt och kreativt skapa yoga. Frihet att lyssna inåt. Fria rörelser som börjar på insidan, istället för på utsidan. Female Balance Yoga är ett sätt att visa kroppen att den kan lita på dig igen!

Jag har en stark längtan efter att visa dig att yoga inte bara är fysiska positioner på en yogamatta som skall presteras, utan yogan är ett sätt att mjukna, gå bortom, att få kontakt med något större inom oss själva. Genom yoga i flöde, fria rörelser, dans, röst, meditation.

Min egen resa har tagit mig hit. Mina trauman och erfarenheter har jag förflyttat vidare ut ur kroppen, millimeter för millimeter, genom yogan. Från att ha vaktat allt som kroppen hållit inom sig, till att sakta ha rensat ut, för att verkligen ge plats för nytt, kreativitet, glädje, liv, kärlek, energi!

Företagsnamnet Female Balance Yoga, är ett sätt att hålla ihop min egen tolkning av yoga, för kvinnokroppen, oavsett hormonell obalans, oavsett värk, och stelhet. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga innan. Känn dig fri att ta in den energi som redan finns i gruppen med oss andra längtande kvinnor, känn dig fri att ta in lugnet och tryggheten i yogasalen, känn dig fri att ta in det vackra i trädgården utanför!

Känslan när man kommer till Lilla Yogastudion för kvinnor, är som att först köra bil länge och fort på motorväg, för att sedan bromsa kraftigt för att köra in på en väg som kräver att vi saktar ner till 50 eller kanske 30 km/tim. Där landar vi, checkar in, och sedan kör vi fri fart hela passet. Du gör det som du längtar efter. Bara det! Känn dig fri! 

Läs mer om aktuella kurser > 
ÄR du med? Boka din plats >
Läs mer om Female Balance Yoga >
Boka Privat Yoga med mental träning och stresshantering >
Läs mer om hur metoden växte fram >