Deltagare berättar om yogan

"Jag kände mig så trött innan och hade ont i kroppen efter en tuff dag på jobbet. Men nu efteråt känner jag mig riktigt pigg!"

"Jag är så glad att jag tog kontakt med Lena. Hjälpen från  vården (enligt mig) har varit obefintlig och jag kände att jag behöver hjälp att komma tillbaka från utmattning utan läkemedel. Jag bryter hellre benet än är utmattad kan jag lova! Igår hade jag mitt första "riktiga" besök i hennes mysiga yogastudio. Otroligt...att ligga där på en matta  o göra i princip inget kunde ge sån positiv effekt. Jag har en lång väg tillbaka men jag är övertygad att den här typen av hjälp är den rätta, för mig i alla fall! Tacksam! Om ni känner er uppe i varv, stressade, nära väggen mm. Tveka inte, kontakta Lena!"

"Jag vill tacka för en fantastiskt kväll Lena! Yogaupplevelsen hos dig liknar ingenting annat! Värme, stillhet, mjukhet, omsorg om mig själv - så känner jag!"

"Äntligen har jag vågat prova yoga! Det känns jättebra såhär långt. När jag kommer har jag en hög stress i kroppen, men den sjunker snabbt under passet, blir mer avslappnad."

"Tack för en riktig höjdarkväll med Yoga Nidra!"

"Lena! Varmt tack för igår! Jag tycker så mycket om det lugna, mjuka färgerna i rummet, när du berättar att vi inte ska prestera mer än kanske 70 eller 60 eller kanske bara 40%, att spänna och slappna av...att vila, kudde under knäna, ögonen slutna. Jag tycker så mycket om musiken som var på låg volym när vi kom och följde med oss hela kvällen. TACK!"

"För mig blev passet väldigt vilsamt. Var lite orolig att det skulle vara någon svår övning. Mig passade det väldigt bra. Bra att kunna gå iväg tyst efteråt och få stanna kvar i sin egna bubbla. Inte socialisera med alla andra."

"Tack för gårdagens yogapass. Sov bättre än på länge och inte lika ont i kroppen idag."

"Lugna rörelser som passar min fibromyalgi, jag gör det jag klarar av, jämför mig inte med andra"

"Mina vallningar har lugnat ner sig…sen jag börjat på din yoga den här våren.” 

”Min rygg och nacksmärta är mycket bättre, lagom ljudvolym, fantastiskt lugn röst, i många fall upplevde jag magi.”

"Jag har uppskattat möjligheten att delta över zoom jättemycket."

"Mer energi, mindre stress."
"Ökad kroppsmedvetenhet, mer medveten om spänd och avslappnad."

"Tack för hjälpen att bry mig om mig själv"

"Sån skillnad, sån förändring, så mycket känslor! Jag var bara halv, nu har jag ett liv!"

”Tycker om att gå härifrån och känna att varenda millimeter av en (in och ut) är uppmärksammad! Har lyckats få ner andningen lite, lite i alla fall. Märker att jag med fokus kan slappna av lättare. Så himla nöjd med att följa med. Passen alltid noga övervägt, välplanerat och tydligt.”


"Varmt tack för det fina och mycket avkopplande passet ikväll. Trots att jag själv ser mig som en lugn och harmonisk person så känner jag att det händer saker i hela kroppen och efter passet fick jag lätt huvudvärk. Jag har nu druckit vatten och ätit fruktsallad och huvudvärken är borta."

"Du är en fantastisk ledare och jag är så glad att jag får delta i detta”

"Vad tiden gick fort, har det redan gått två timmar!?"

”Pga uttalad trötthet och intensiva onsdagar över lag är det så många gånger jag tänkt att ”jag orkar inte ikväll” men jag har gått varje gång o efteråt känt mig så mycket bättre; lugn och landad men vaken och klar.” 

"Sätter igång mycket saker”.

”Endast egen begravning skulle kunna få mig att stanna hemma”.

”Du är så rolig Lena, du bara känner in och o vet var vi ska, o leder oss dit! Har ingen aning om vad vi har gjort, jag bara följer!” 

"Fantastiskt vacker musik. Skön avslappning på slutet." 

"Rörelser, som  känns så mycket i kroppen"

"Sköna rörelser, man känner verkligen hur det blir varmt i kroppen….fötter, bäcken, osv"


Aktuella kurser >


Jag vill ha förhandsinformation om kommande kurser!