Privat yoga - starka möten som ger livskraft

Jag vet att det finns så många kvinnor som kämpar med utmattning, sömnbesvär, trauma, oro, stress och värk. Kanske är du en av dem? Kanske har du fastnat i rollen "duktig flicka"? Kanske är du en kvinna som ställer höga krav på dig själv, men börjar känna dig alltmer trött och sliten?  Kanske har kroppen börjat säga ifrån?  Kanske har du bestämt dig för att du skall göra en förändring, men har svårt att se var du själv skall börja?  

Lilla Yogastudion erbjuder även fördjupade samtal och skräddarsydd yoga. Yogan är ett fantastiskt komplement till annan traditionell terapi. Metoden är alltid traumaanpassad och personligt inriktad. Vi utgår helt ifrån dig, dina behov och utmaningar.  
Genom skräddarsydd yoga får du stöd i att prova nya sätt att se på dig själv, din kropp och livet.  
Förändring börjar med dig! Läs gärna mer längre ner på sidan om starka möten!

Boka privat yoga:

FÖRETAG: Be om offert.

PRIVATPERSONER: Pris för privat yoga: 990 kr/ timme.  Fyll i formulär längst ner på sidan, för att köpa och boka tid hos mig! Bokar du flera tillfällen, får du extra förmånligt pris.
Sessionerna är alltid två timmar, för att varje gång kunna stämma av mående, göra anpassningar och fortsatt planering.

Rekommenderar 3-5 tillfällen. Dels för att vi skall kunna anpassa utifrån vad som händer med dig under och efter sessionerna, och dels för att kunna följa upp om förändringen bara är tillfällig eller mer varaktig.

Starka möten

Livskraften åter genom yogan

En av alla de kvinnor jag mött genom yogan. Det hon varit med om önskar jag ingen. Det lätta vägen för henne var att fly upp i huvudet, när det började kännas i kroppen. Helt rimligt sätt att skydda sig på. Men det tog mycket energi. En extrem trötthet hindrade henne att fungera i vardagen. Genom skräddarsydd yoga kunde hon ändå stabilisera sig och landa i kroppen trots motstånd. Jag minns hennes förlösande tårar av både lättnad och sorg, när hon äntligen kunde känna sin egen fot, rotera den medvetet, långsamt och inkännande. Det var som om livskraften kom tillbaka.
Det lilla gör skillnad

Vi kan kalla henne Ann. Kvinnan som kämpat med ångest och katastroftankar så länge hon kan minnas. Varje yogaklass såg jag hur hon kämpade att hålla fokus och inte fastna i orostankarna. Hon missade inte ett enda tillfälle under terminen. Jag frågade henne efter 8 veckor: Vad är det viktigaste du tar med dig från yogan? Att man kan vara nybörjare? Strategier för reglering av nervsystemet både upp och ner? Informationen om hur kroppen reagerar på stress? Att använda andetaget som broms? Frigörande dansen?
Jo, svarade hon, det var bra allt det. Men det här att bara sätta händerna på hjärtat och tänka på ordet tacksamhet. Det har jag börjat göra ofta hemma. Och vet du, det gör verkligen skillnad!


Lugnt nervsystem minskar smärta

En av alla de kvinnor jag mött genom yogan. Hon kunde inte berätta för mig vad hon varit med om. Hela hennes nervsystem skrek, hade hamnat i låst läge. Det fanns bara oro, spänningar och värk i kroppen. Dygnet runt. Ingen sömn, ingen energi, men ändå uppvarvad. Hade redan provat allt, sökt hjälp via vården. Utmattningen var ett faktum. Hon kontaktade mig, som en sista utväg. Hade sparat mitt kort vid sitt sängbord sedan ett år tillbaka. I november 2023 ringde hon.

Med skräddarsydd yoga för att lugna nervsystemet gick vi systematiskt och varsamt fram. Så fort hon närmade sig rörelser för bäckenbotten, larmade hennes kropp med smärta. Genom att arbeta traumaanpassat med andra delar av kroppen för att sekundärt påverka bäckenbotten, vågade hon stanna kvar i kroppen. Och smärtan? När hon visste hur hon skulle lugna nervsystemet, lugnade sig också smärtan.

Köp och boka tid för privat yoga

PRIVAT YOGA PRISER

FÖRETAG: Be om offert >>


FÖR PRIVATPERSONER:

Starta upp med ett konsulterande samtal:  990 kr - en timme.

Pris per tillfälle: 

1.980 kr

Alltid 2 timmars sessioner. 

(990 kr/tim) 

Välj förmånligt paketpris:

Efter ett första konsulterande samtal, bestäm dig och betala inom 5 dagar,  så får du nedanstående rabatt.

Välj 3 eller 5 tillfällen.

3 tillfällen:      

5.940 kr

Boka och betala inom 5 dagar: 

5.490 kr (915 kr/tim)


5 tillfällen:      

9.900 kr

Boka och betala inom 5 dagar: 

8.990 kr (899 kr/tim)Så här gör du!
1. Fyll i formuläret "Köp tid för Privat yoga" nedan, observera att du får en lägre timkostnad om du bokar flera tillfällen. 
2. Fyll i formulär "3 förslag på tider Privat yoga".
3. Betalning skall ha inkommit senast innan varje möte.
Mer om köpevillkoren hittar du längre ner på sidan!
Köp tid för privat yoga - PRIVATPERSONER

Köpevillkor Privat yoga

Som privatperson betalar  du enklast till Female Balance Yoga Lena Åsberg AB via swishnumret: 123 603 24 29.
Skriv PRIVAT YOGA OCH ANTAL GGR.
Företaget innehar F-skattsedel.

Beloppet kan utnyttjas under ett helt från betaldatum. När du har köpt tid så bokar du enklast genom att du skickar minst tre förslag på tider via formuläret "Jag vill boka tid för privat yoga" på denna webbsida. Återbud senast 12 timmar innan bokad tid, för att slippa betala för missad tid. 

Viktiga villkor 
privat yoga
 • 5 dagar räknas från den dagen du kryssar i formuläret.

  Betala enkelt med Swish.

  Väljer du faktura, så skickas den ut på angiven adress när du skickat iväg formuläret.

  Beloppet kan utnyttjas under ett helt år.

  Ge förslag på tid via formuläret nedan!

  Återbud senast 12 tim innan

3 förslag på tider Privat yoga